سوالات متداول

آیا بعد از اسکن هسته‌ای باید اتاقم را از خانواده جدا کنم؟

بیمارانی که به مرکز ما مراجعه می‌کنند دلنگرانی‌های خاص خود را دارند. یکی از نگرانی‌های آنها این است که در منزل با افراد مسن زندگی می‌کنند یا بیماری دارند که سطح ایمنی بدن او پایین است یا به سرطان مبتلاست. به همین جهت نگرانند که با توجه به اینکه برای اسکن هسته‌ای ماده رایواکتیو به این عزیزان تزریق می‌شود، آیا می‌توانند با این افراد در یک منزل زنگی کنند یا باید فاصله خود را حفظ کرده و اتاق خود را جدا کنند؟

در اینجا پاسخ خود را دریافت می‌کنید. مقدار دارویی که به عزیزان تزریق می‌شود دوز بسیار کم و محدودی است. بنابراین برای افراد بالای 4 تا 5 سال این مسئله مشکلی ایجاد نمی‌کند. این افراد می‌توانند بعد از تزریق و اسکن در یک منزل کنار هم زندگی کنند و این نگرانی را نداشته باشند که اشعه به عزیزان و افراد دیگری که در منزل هستند آسیب وارد کند.

چرا باید اسکن هسته‌ای انجام دهیم؟

اسکن هسته‌ای جدیدترین نوع تصویربرداری از اندام‌های داخلی بدن است. در این تصویربرداری، ماده رادیواکتیو یا رادیو دارو با دوز بسیار کم و محدود به بیمار تزریق می‌شود. این ماده باعث می‌شود تا اندام‌های داخلی بدن توسط دستگاه و دوربین مخصوص تصویربرداری هسته‌ای نمایش داده شود. در این نوع تصویربرداری می‌توان انواع مختلفی از جراحات بافتی و بافت‌های مختلف بدن را مشاهده کرد.

این تصویربرداری درد خاصی ندارد. البته برخی از بیماران تنها در حین تزریق مواد رادیواکتیو تا حدی احساس درد خفیف می‌کنند. اما بجز این لحظه، تصویربرداری دردناک نیست. دوربین مخصوص تصویربرداری می‌تواند انتشار رادیواکتیو را از طریق رادیو ردیاب شناسایی کند. در نتیجه اطلاعات مولکولی را با استفاده از سیستم مخصوص به تصویر می‌کشد.

پزشکان می‌توانند با استفاده از این روش، ساختار و عملکرد اندام‌های داخلی بدن را تجسم کنند. همچنین می‌توانند بافت‌های نرم و سخت سیستم داخلی بدن را مشاهده کنند.

اسکن هسته‌ای برای چه بیماری‌هایی مناسب است؟

اسکن هسته‌ای می‌تواند برای تشخیص بیماری‌های بخش‌های مختلف بدن مناسب باشد. یعنی این سیستم می‌تواند بیماری‌های مرتبط با قلب و عروق، سیستم گوارشی، سیستم ادراری و… را شناسایی کند و اندام‌های داخلی را تشخیص دهد.

نقش اسکن هسته‌ای بر بیماری‌های مغزی

اسکن هسته‌ای چه مشکلاتی مرتبط با ریه را می‌توانند تشخیص دهند؟

  • تشخیص دقیق و درست بیماری‌های همچون آلزایمر
  • تشخیص شروع ابتدایی اختلالات عصبی
  • بررسی و ارزیابی برای اطلاع از مواردی همچون شک به تومور مغزی، عود وضعیت‌های بحرانی
  • کمک به متخصص برای برنامه ریزی جراحی
  • انتخاب روش درمان و شروع درمان مثل پرتو درمانی
  • راهنمایی متخصص برای نمونه برداری از محل مناسب
  • بررسی ناهنجاری‌های مغزی بیماران که علائم و اختلالات خاص ایجاد میکنند؛ مثل تشنج، آلزایمر و…
  • و…
برچسب ها: آیا بعد از اسکن هسته‌ای باید اتاقم را از خانواده جدا کنم؟ اسکن هسته ای بیمارستان پارس اسکن هسته‌ای برای چه بیماری‌هایی مناسب است؟ چرا باید اسکن هسته‌ای انجام دهیم؟ نقش اسکن هسته‌ای بر بیماری‌های مغزی هزینه اسکن هسته ای در سال 1400

پیام بگذارید

برچسب های محبوب

MRI چیست؟ SPECS آیا بعد از اسکن هسته‌ای باید اتاقم را از خانواده جدا کنم؟ آیا بعد از اسکن هسته‌ای می‌توانم آزمایش چکاپ بدهم؟ آیا بعد از اسکن هسته‌ای می‌توانم رانندگی کنم؟ آیا تصویربرداری به روش پزشکی هسته‌ای برای بیمار خطرناک است؟ اسکن استخوان اسکن تیروئید اسکن مغز اسکن هسته ای اسکن هسته ای اطفال اسکن هسته ای بیمارستان پارس اسکن هسته ای چیست اسکن هسته ای کبد اسکن هسته ای کودکان اسکن هسته‌ای برای چه بیماری‌هایی مناسب است؟ اسکن هسته‌ای و تاثیر آن در سطح هوشیاری افراد اسکن کلیه در تهران بعد از انجام اسکن لباس‌هایم را باید دور بیندازم؟ بهترین مرکز اسکن کلیه بهترین مرکز تست rbc بهترین مرکز پزشکی هسته ای تداخل آزمایش‌های خون و ادرار با اسکن هسته‌ای و تاثیر آنها بر یکدیگر تست rbc چیست تشخیص عفونت کلیه تفاوت اسکن هسته‌ای و سی تی آنژیوگرافی قلب چیست؟ خدمات بهترین مرکز اسکن هسته ای سطح هوشیاری متفاوت در افراد سی تی آنژیوگرافی چیست؟ سی تی اسکن چیست؟ محدوده نرمال rbc معرفی خدمات مرکز پزشکی هسته‌ای پارس من در بدنم پروتز دارم. آیا می‌توانم اسکن هسته‌ای انجام دهم؟ موارد استفاده از سی تی آنژیوگرافی می‌توانم در یک روز سی تی اسکن و اسکن هسته‌ای انجام دهم؟ نقش اسکن هسته‌ای بر بیماری‌های مغزی هزینه اسکن هسته ای در سال 1400 واریکوسل چیست وجود پروتز در بدن و اسکن هسته ای پروتز چیست؟ پزشکی هسته ای پزشکی هسته‌ای برای مشکلات قلبی چرا باید اسکن هسته‌ای انجام دهیم؟ چرا باید فاصله‌ام از پرسنل و بقیه افراد حفظ شود؟ کاربرد تصویربرداری هسته‌ای

به خبرنامه ما بپیوندید!

خبرهای ماهانه ما را با آخرین اخبار ، مقالات و منابع دریافت کنید.

نگران نباشید ، ما اسپم ارسال نمی کنیم

مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان پارس

مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان پارس در بالاترین سطح کیفی و ارائه خدمات متفاوت و متمایز در خدمت مشتریان عزیز می باشد .

آدرس:تهران ، بلوارکشاورز،بیمارستان پارس،ساختمان شماره۲

تلفن :

02182199360

 

© کپی رایت – مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان پارس

تماس بگیرید