سوالات متداول

بعد از انجام اسکن لباس‌هایم را باید دور بیندازم؟

آیا بعد از اسکن هسته‌ای می‌توانم استحمام کنم؟ بله. هیچ مانعی برای استحمام بعد از اسکن هسته‌ای نیست.

همچنین می‌پرسند که لباس‌هایمان را بعد از اسکن چه کنیم؟ آیا می‌توانیم آنها را بشوییم یا باید آنها را دور بیندازیم؟ از آنجا که شما در یک محیط درمانی و بیمارستان قرار داشته‌اید، صرفا به جهت رعایت بهداشت (نه اشعه) بهتر است لباس خود را بشویید اما این شست و شو ارتباطی به اسکن شما ندارد. همچنین احتیاجی نیست بعد از اسکن لباس خود را دور اندازید.

اسکن هسته‌ای نوعی تصویربرداری نوین است که در آن با تزریق مواد رادیواکتیو به بدن بیمار، تصویربرداری و اسکن صورت می‌گیرد.

این تصویربرداری غیرتهاجمی است. بجز لحظه تزریق وریدی مواد رادیواکتیو، این اسکن عموما درد خاصی ندارد. در این آزمایش‌ها از مواد رادیوتراکر و ی رادیوداروها برای تشخیص ناهنجاری‌ها و دیگر مشکلات ممکن استفاده می‌شود.

بر اساس نوع معاینه، یک دوربین خاص می‌تواند انتشار رادیواکتیو را تشخیص دهد. سپس یک سیستم پیشرفته این انرژی را ثبت کرده و به تصویر می‌کشد.

کاربرد تصویربرداری هسته‌ای

تراپی هسته‌ای می‌تواند زمینه‌های درمانی دیگری همچون ید رادیواکتیو درمانی را نیز ارائه کند. در این روش می‌توان به درمان سرطان و دیگر بیماری‌های خاص همچون غده تیروئید و تومورهای حاد پرداخت.

رادیوتراپی برای بیمارانی که به مشکل لنفوم غیر هوچکین دچار هستند کمک می‌کند. این بیماری به شیمی درمانی پاسخ نمی‌دهد. بنابراین رادیوتراپی تقریبا تنها راه درمان برای این عارضه محسوب می‌شود.

همچنین رادیو ایمونوتراپی نیز نوعی درمان سرطانی اختصاصی و شخصی است که این شیوه درمانی ارائه می‌کند. این روش پرتودرمانی را با توانایی هدف قرار دادن ایمنی درمانی، ادغام می‌کند. در این روش درمان، تقلید از فعالیت سلولی در سیستم دفاعی بدن صورت می‌گیرد.

پزشکی هسته‌ای برای مشکلات قلبی

پزشکان از روش‌های تصویربرداری پزشکی به این جهت استفاده می‌کنند که بتوانند اندام‌های داخلی بدن و بافت‌های آن را بررسی کنند. این نوع تصویربرداری می‌تواند بافت‌های نرم و بافت‌های سخت بدن را تشخیص دهد. به همین دلیل محدودیت این روش نسبت به دیگر روش‌های تصویربرداری غیر هسته‌ای بسیار کمتر خواهد بود.

در این روش می‌توان ناهنجاری‌های قلبی متفاوتی را شناسایی کرد. از جمله:

  • تشخیص شرایطی که بدن پیوند قلب را پس زده باشد
  • تشخیص شدت بیماری و همچنین وجود یا عدم وجود آن در عروق کرونری
  • تشخیص آسیب‌های قلبی متفاوت در نتیجه‌ی حمله قلبی و…
  • شناسایی بیماری‌های مرتبط با عروق کرونر
  • تشخیص گرفتگی و انسدادهای عروق شدید و خفیف
  • تشخیص شدت و میزان گرفتگی عروق کرونر و شریان‌ها
  • ارزیابی نتایج ترمیم جریان خون
  • ارزیابی عملکرد قلب پیش و پس از شیمی درمانی
  • تشخیص مشکلات عروقی ژنتیکی و مادرزادی قلبی و دیگر عروق علی الخصوص در کودکان
  • بررسی شدن جریان خون و عملکردهای قلب در شرایط مختلف مثل اسکن پرفیوژن میوکارد

بررسی و شناسایی روش‌های درمانی همچون جراحی بای پس قلب و یا آنژیوپلاستی

برچسب ها: اسکن هسته ای بیمارستان پارس بعد از انجام اسکن لباس‌هایم را باید دور بیندازم؟ پزشکی هسته‌ای برای مشکلات قلبی کاربرد تصویربرداری هسته‌ای هزینه اسکن هسته ای در سال 1400

پیام بگذارید

برچسب های محبوب

MRI چیست؟ SPECS آیا بعد از اسکن هسته‌ای باید اتاقم را از خانواده جدا کنم؟ آیا بعد از اسکن هسته‌ای می‌توانم آزمایش چکاپ بدهم؟ آیا بعد از اسکن هسته‌ای می‌توانم رانندگی کنم؟ آیا تصویربرداری به روش پزشکی هسته‌ای برای بیمار خطرناک است؟ اسکن استخوان اسکن تیروئید اسکن مغز اسکن هسته ای اسکن هسته ای اطفال اسکن هسته ای بیمارستان پارس اسکن هسته ای چیست اسکن هسته ای کبد اسکن هسته ای کودکان اسکن هسته‌ای برای چه بیماری‌هایی مناسب است؟ اسکن هسته‌ای و تاثیر آن در سطح هوشیاری افراد اسکن کلیه در تهران بعد از انجام اسکن لباس‌هایم را باید دور بیندازم؟ بهترین مرکز اسکن کلیه بهترین مرکز تست rbc بهترین مرکز پزشکی هسته ای تداخل آزمایش‌های خون و ادرار با اسکن هسته‌ای و تاثیر آنها بر یکدیگر تست rbc چیست تشخیص عفونت کلیه تفاوت اسکن هسته‌ای و سی تی آنژیوگرافی قلب چیست؟ خدمات بهترین مرکز اسکن هسته ای سطح هوشیاری متفاوت در افراد سی تی آنژیوگرافی چیست؟ سی تی اسکن چیست؟ محدوده نرمال rbc معرفی خدمات مرکز پزشکی هسته‌ای پارس من در بدنم پروتز دارم. آیا می‌توانم اسکن هسته‌ای انجام دهم؟ موارد استفاده از سی تی آنژیوگرافی می‌توانم در یک روز سی تی اسکن و اسکن هسته‌ای انجام دهم؟ نقش اسکن هسته‌ای بر بیماری‌های مغزی هزینه اسکن هسته ای در سال 1400 واریکوسل چیست وجود پروتز در بدن و اسکن هسته ای پروتز چیست؟ پزشکی هسته ای پزشکی هسته‌ای برای مشکلات قلبی چرا باید اسکن هسته‌ای انجام دهیم؟ چرا باید فاصله‌ام از پرسنل و بقیه افراد حفظ شود؟ کاربرد تصویربرداری هسته‌ای

به خبرنامه ما بپیوندید!

خبرهای ماهانه ما را با آخرین اخبار ، مقالات و منابع دریافت کنید.

نگران نباشید ، ما اسپم ارسال نمی کنیم

مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان پارس

مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان پارس در بالاترین سطح کیفی و ارائه خدمات متفاوت و متمایز در خدمت مشتریان عزیز می باشد .

آدرس:تهران ، بلوارکشاورز،بیمارستان پارس،ساختمان شماره۲

تلفن :

02182199360

 

© کپی رایت – مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان پارس

تماس بگیرید